Welkom bij Fablab Bergen op Zoom

Het FabLab aan de Drebbelstraat in Bergen op Zoom is hét centrum waar ontwerpers, kunstenaars, technici, studenten, makers en ondernemers elkaar ontmoeten. Dé plek om je droom te verwezenlijken. De digitale "ontwerp"werkplaats geeft iedereen de mogelijkheden om zijn of haar idee uit te werken en te realiseren. De broedplaats voor productontwikkeling van de toekomst.

Fablab Bergen op Zoom

Fablab Bergen op Zoom is een initiatief van het Markiezaat College MBO Techniek (onderdeel van het ROC West-Brabant), in samenwerking met het Innovatienetwerk ROC West-Brabant. FabLab BoZ vormt een onderdeel van TIC (Technisch Innovatie Centrum)

Nieuwe openingstijden !!!

Met ingang van mei 2015 hanteert FabLab Bergen op Zoom deze openingstijden:

Donderdag:      13:00 – 21:00    Open inloop vanaf 18:00!

Wil je een machine reserveren: Dat kan via een mailtje. Bekijk vooraf in de kalender of de machine vrij is op het moment dat jij hem nodig hebt.

Tijdens de open inloop op donderdagavond is het gebruik van de machines kosteloos. Je kunt dan niet reserveren en de maximale tijd is ½ uur per machine.

Wil je op een ander moment langskomen? Voor (betalende bezoekers) en professionals is openstelling per dagdeel op ‘bestelling’ bespreekbaar.

Neem even contact op met Labmanager Edd Bax via contact opnemen of telefonisch 06-819 414 49.