Welkom bij Fablab Bergen op Zoom

Het FabLab aan de Drebbelstraat in Bergen op Zoom is hét centrum waar ontwerpers, kunstenaars, technici, studenten, makers en ondernemers elkaar ontmoeten. Dé plek om je droom te verwezenlijken. De digitale "ontwerp"werkplaats geeft iedereen de mogelijkheden om zijn of haar idee uit te werken en te realiseren. De broedplaats voor productontwikkeling van de toekomst.

Maak het zelf

FabLab Bergen op Zoom heeft een aantal machines en materialen ter beschikking. Naast de 3D printers is er een lasersnijder, een kleine CNC frees, een Vinylsnijder een self-made vacuĆ¼m vormer.

Onder deze tab vind je ook een aantal handleidingen behorende bij de machines.

Er is ook een item over de software die je kunt gebruiken. FabLab streeft naar zo veel mogelijk gebruik van freeware. Professionele commerciƫle software voor 2D- en 3D tekenen is vaak erg duur en lang niet voor iedereen betaalbaar. Bovendien is vanwege de complexiteit vaak een lange leercurve nodig. Het tabje software geeft (met dank aan FabLab Amersfoort) een handig overzicht van de mogelijkheden om vanaf idee naar een eindproduct te komen.

Wil je een machine reserveren ?

Stuur een berichtje naar Reserveren Machines of neem contact op via 06-53577058.