Welkom bij Fablab Bergen op Zoom

Het FabLab aan de Drebbelstraat in Bergen op Zoom is hét centrum waar ontwerpers, kunstenaars, technici, studenten, makers en ondernemers elkaar ontmoeten. Dé plek om je droom te verwezenlijken. De digitale "ontwerp"werkplaats geeft iedereen de mogelijkheden om zijn of haar idee uit te werken en te realiseren. De broedplaats voor productontwikkeling van de toekomst.

Nieuwe flyers

FabLab Bergen op Zoom heeft twee nieuwe flyers:

De eerste flyer gaat over een aantal mogelijkheden voor workshops. Je kunt precies zien wat je leert, wat je al moet  en wat je zelf me moet brengen… Mocht jouw favoriete workshop er niet bij staan, is het in overleg altijd mogelijk om een specifieke workshop te organiseren.

Overzicht workshops versie 05_2014

De tweede flyer gaat over een populair onderwerp: het bouwen van je eigen 3D-printer. Wij zijn momenteel aan het onderzoeken of er mogelijkheden zijn om voor minder dan €550,- een complete printer te bouwen.
Dat wil zeggen: printer, workshop bouwen en de hele boel afregelen, zodat je “al printend” het FabLab verlaat. We denken dan aan een variant van de bekende Prusa (niet dezelfde als op het plaatje). Bij voldoende belangstelling, kan dit heel leuk worden.

Flyer Workshop Bouw je eigen 3D Printer

Reageer
(*)
(*)