Welkom bij Fablab Bergen op Zoom

Het FabLab aan de Drebbelstraat in Bergen op Zoom is hét centrum waar ontwerpers, kunstenaars, technici, studenten, makers en ondernemers elkaar ontmoeten. Dé plek om je droom te verwezenlijken. De digitale "ontwerp"werkplaats geeft iedereen de mogelijkheden om zijn of haar idee uit te werken en te realiseren. De broedplaats voor productontwikkeling van de toekomst.

Introductie FabLab BoZ

Introductie en veilig werken met FabLab BoZ machines

Deze workshop “Veilig werken met FabLab BoZ machines” is noodzakelijk om veilig met de desbetreffende machines aan de slag te kunnen; Zonder deze workshops heb je geen toegang tot de machines ! Mensen met aantoonbare ervaring op de machines krijgen vrijstelling.

In een dagdeel krijg je een activerende rondleiding (ja, je moet zelf ook aan het werk !) langs de machines en de bijbehorende software. Mogelijkheden, beperkingen, ideeën. Je leert op een nieuwe manier kijken naar hoe je iets kunt maken.

Alternatief: Stel dat je alleen de lasersnijder of alleen een van de 3D printers wilt leren gebruiken en niet het hele machinepark. Dan is het mogelijk een 1 op 1 stoom cursus te volgen:  1 uurtje onder leiding van een van onze ervaren medewerkers, specifiek op die ene machine.

Deze workshops worden in principe elke laatste dinsdagavond van de maand gegeven. Klik hier om in te schrijven; Vermeld a.u.b. de naam van de workshop en de datum(s).