Welkom bij Fablab Bergen op Zoom

Het FabLab aan de Drebbelstraat in Bergen op Zoom is hét centrum waar ontwerpers, kunstenaars, technici, studenten, makers en ondernemers elkaar ontmoeten. Dé plek om je droom te verwezenlijken. De digitale "ontwerp"werkplaats geeft iedereen de mogelijkheden om zijn of haar idee uit te werken en te realiseren. De broedplaats voor productontwikkeling van de toekomst.

Gietworkshop

Heb je altijd al eens je eigen producten willen maken?

Je leert bij ons hoe we met siliconen een mal maken en daar vervolgens kunststof in kunnen gieten om onze eigen producten te maken.

SAMSUNG CSC

Data en aanmelden

We hebben weer een gietworkshop gepland:
Een workshop in 2 delen, deze keer 2x op donderdagavond.

Het is de bedoeling dat je één of meer voorwerpjes meebrengt die je zou willen gieten. Je kiest dan samen met ons het voorwerp dat het beste is om te reproduceren. Houd het klein en simpel, het gaat in deze workshop om de basisprincipes. Je kunt later zelf of binnen FabLab of thuis grotere of meer ingewikkelde zaken gieten.

Donderdag 12 januari 2017 19:00-21:00 uur: Introductie, algemene informatie over de techniek en materialen. We kiezen de meest geschikte modellen en maken ‘bekisting’ en de siliconenmal. Die moet 24 uur uitharden…
Donderdag 19 februari 2017 19:00-21:00 uur: Mal controleren en gieten van je eindproduct(en) en afwerken. En meer informatie over modelmaken en gieten.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, als er (te)veel aanmeldingen zijn plannen we gewoon op korte termijn een tweede workshop. De workshop gaat door bij 2 aanmeldingen.

Aanmelden gaat het beste een mailtje.
De kosten van deze twee-delige workshop bedragen €90 inclusief materiaal, koffie, thee, fris.

Deze workshop dien je, vooraf of bij aanvang, contant te betalen.

Je kunt ons ook op Twitter en Facebook volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.