Welkom bij Fablab Bergen op Zoom

Het FabLab aan de Drebbelstraat in Bergen op Zoom is hét centrum waar ontwerpers, kunstenaars, technici, studenten, makers en ondernemers elkaar ontmoeten. Dé plek om je droom te verwezenlijken. De digitale "ontwerp"werkplaats geeft iedereen de mogelijkheden om zijn of haar idee uit te werken en te realiseren. De broedplaats voor productontwikkeling van de toekomst.

Nieuwe Introductieworkshop Arduino

Introductie Arduino

We hebben een nieuwe Introductieworkshop Arduino.

De Arduino is een klein computertje waar je elektronische componenten op kan aansluiten en dat je zelf kan programmeren. Bij uitstek geschikt als je interactieve producten wilt maken.

Bij deze workshop leer je de beginselen van de Arduino:

– Tijdens de eerste avond maak je kennis met de Arduino en bouwen we met elektronica, LED’s, sensor en verscheidene toepassingen. Je schrijft je eigen C++ code!

– De tweede avond sturen we een LCD aan, bouwen een thermometer/hygrometer, die je mee naar huis neemt, als je het setje koopt.

Kosten
De workshop beslaat 2 dagdelen. De kosten van deze workshop bedragen € 75 ( incl.btw).
Mocht je de smaak te pakken hebben na de workshop, dan kun je voor €25 onze Arduino FabLab-kit overnemen.
(deze prijs is onder voorbehoud van beschikbaarheid van deze starterskit, bestaande uit een (replica) Arduino UNO R3, LCD shield, breadbord, sensor, LED, en alle componenten voor je eerste projecten)

Data en aanmelden
De eerste avond van deze workshop is donderdag 25 juni 2015, de tweede avond is dinsdag 30 juni.
We beginnen om 19.00 en ronden om 21.30 af.

Er zijn nog plaatsen voor deze workshop, dus meld je nu aan ! Je aanmelding is pas definitief als je de workshop betaald hebt. Dit kan contant op het FabLab, of je kunt het geld overmaken op NL86 RABO 0300 6804 65 t.n.v. Stichting FabLab Bergen op Zoom.

De Arduino vervolgworkshops zijn op dit moment nog in ontwikkeling: Houd onze website in de gaten of mail ons als je specifieke wensen op dit gebied hebt.